Holistisch Gezondheidscoach

Jouw coach, Hannelore

Op persoonlijk vlak voel ik me nu beter dan ooit tevoren, maar ik kom van ver. Het principe “voeding als medicijn” is de laatste jaren mijn mantra geworden. Door te eten wat mijn lichaam kan verdragen, werkt mijn spijsvertering veel beter en voel ik me minder moe. Ook heb ik veel minder last van een opgeblazen gevoel, prikkelbare darmen of een maag die niet werkt zoals ik zou willen. Daarnaast heb ik ook geleerd om een holistische bril op te zetten en mijn levensstijl beter te doen aansluiten bij mijn eigen unieke lichaam en persoonlijkheid. Door extra liefde te geven aan kwalitatieve slaap, lichaamsbeweging, omgeving, werkleven, relaties, angsten en stressniveau, heb ik zoveel energie herwonnen en voel ik me als herboren.

Mijn passie voor zowel fysieke als psychische gezondheid komt duidelijk naar voor in mijn dagelijkse leven en carrièrekeuzes. Ik ben afgestudeerd als master in de Psychologie en heb als career counselor gewerkt. Thema’s zoals welzijn op het werk, mindfulness en burnout hebben me altijd nauw aan het hart gelegen. Later ben ik mezelf gaan bijscholen om mijn liefde voor een gezonde levensstijl nog meer te voeden. Zo ben ik terechtgekomen bij het Institute of Integrative Nutrition in New York en kan ik me sinds de lente van 2019 een gecertificeerd Integrative Nutrition Health Coach noemen.

Mijn eigen zoektocht naar een betere gezondheid heeft me doen inzien dat gezond leven voor iedereen heel persoonlijk is. Wat gezond is voor mij, is het daarom niet per definitie voor jou.

Dit maakt mijn werk als coach extra boeiend! Samen met jou op zoek gaan naar nieuwe gezonde gewoontes die bij jouw lichaam en jouw leven passen, zie ik als een uitdaging die ik met veel plezier aanga!