Over Mij

Hi! Ik ben Hannelore.
Gezondheidscoach met een Holistische bril.
Introverte Ram. Nieuwe Mama.

Van nature ben ik een nieuwsgierig persoon. Ik heb duizend-en-één interesses. Maar dat “gezondheid” zou uitgroeien tot zo’n grote passie, had ik nooit kunnen dromen. Hoe dan? Dit komt vooral door mijn eigen gezondheid-struggles.

Daarom begrijp ik als geen ander wat je doormaakt. Ik snap dat je zó graag de magische sleutel zou willen kennen voor een gezonder lichaam. Om te weten wat je je lijf moet voeden zonder non-stop maag- en darmklachten. Ik snap dat je meer rust wilt vinden, fysiek en mentaal. Je bent het namelijk beu om constant overprikkeld te zijn. Je wilt je batterijen kunnen opladen. Je wilt meer energie. Want je elke dag moe voelen, dát is pas vermoeiend!

Waarschijnlijk probeerde je al allerlei dingen. Zo experimenteerde je misschien met verschillende manieren van eten, ging je langs bij tal van dokters, diëtisten, therapeuten. Investeerde je in superfoods, sportmateriaal en ontelbare zelfhulpboeken. Toch resulteerde geen enkele poging – tot nu toe – in je écht goed in je vel voelen. Of toch niet op het dieperliggende niveau dat jij zou willen.

Hannelore Osselaer - Holistisch Coach

Mijn Missie

De missie van Return The Flavour is ontstaan uit mijn eigen verhaal. Ik heb namelijk ook ooit op het punt gestaan waar jij je nu bevindt. En ja, een magische code tot hét gezonde lijf zou zalig zijn, maar bestaat jammer genoeg niet.

Het is dan ook mijn doel als health coach om mensen – die net dat tikkeltje gevoeliger zijn aan stress en overprikkeling – te motiveren én inspireren om beter voor zichzelf te zorgen. Om te helpen onder woorden brengen wat je diep vanbinnen al weet, maar nog niet naar buiten kunt brengen. Om te leren vertragen. En om tools en kennis aan te reiken zodat je een eet- en levensstijl kan creëren waar je oprecht gelukkig van wordt.

Gezondheidscoach - Holistisch coach - Hannelore - Antwerpen

Hannelore Osselaer  –  Oprichter Return The Flavour

Hannelore is gecertificeerd Gezondheidscoach en Arbeidspsychologe. Haar passie om het beste in mensen naar boven te halen, heeft ze al van kindsaf. Dit zie je ook duidelijk in haar leven, studiekeuzes en carrière. Zo heeft ze een masterdiploma Psychologie op zak en heeft ze als jobcoach gewerkt. Toen ze enkele jaren geleden een sabbatjaar inlaste, heeft ze zich bijgeschoold om haar liefde voor een gezonde levensstijl nog meer te voeden. Ze kwam terecht bij het Institute of Integrative Nutrition en noemt zich sinds de lente van 2019 een gecertificeerd Integrative Nutrition Health Coach.

Hannelore haar missie is om stressgevoelige mensen de tools aan te reiken om beter voor zichzelf te leren zorgen en zo het vertrouwen in hun lichaam en innerlijke rust te herstellen. Door een combinatie van gezonde voeding, bewustwording en een luisterend oor, zorgt ze ervoor dat haar coachees gemotiveerd blijven om op lange termijn terug thuis te komen bij zichzelf.

Gezonder eten en leven?
Op een Holistische manier?

Schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrief

En ontvang een gratis startersgids