Health Coaching

Return The Flavour to your own health

Wat zou je ervan vinden om altijd précies te weten wat je nodig hebt om je energiek, ontspannen en in balans te voelen? Om meer rust te ervaren in plaats van een constante rush? Om een ritme te vinden dat bij jouw unieke lichaam, geest en levensstijl past?

 

Klinkt fijn hé. Gelukkig kan ik je verklappen dat het geen verre droom hoeft te zijn. Jíj hebt namelijk de touwtjes in handen om van jouw gezondheid een prioriteit te maken.

 

Weet je niet goed waar te beginnen? Of weet je het eigenlijk wel, maar ontbreekt het je soms aan motivatie? Laat je dan inspireren door mijn manier van coachen en wie weet zorgen we er binnenkort samen voor dat je terug kan thuiskomen bij jezelf!

Laat me eerst een geheim vertellen…

Een magische code die vertelt hoe je een gezonder lichaam krijgt – dat volledig in balans is – bestaat niet. Jammer genoeg… Er bestaat geen magische pil, geen superfood of dagelijkse routine die je terug goed in je vel doet voelen. Geen magische toverdrank die je afhelpt van:

 • vervelende darm- en spijsverteringsklachten
 • constante vermoeidheid en futloosheid
 • overprikkeling en niet kunnen ontspannen
 • of om het uit-knopje te vinden in je hoofd en lijf

Ik begrijp dat je heel graag de oplossing zou kennen voor al je klachten – om eindelijk te kunnen zijn wie je wilt zijn!

En wat als ik je zeg dat je de oplossing zelf al weet?

Maar dat het tot nu toe nog niet gelukt is om ernaar te luisteren?

Want misschien is dat wel je magische antwoord. Luisteren. Inchecken bij je lichaam en geest. Naar binnen keren en voelen?

Ik ben er alleszins van overtuigd dat ons lichaam prachtig in elkaar zit. Het weet heel goed wat het doet. En het heeft een prachtig herstellend vermogen.

Dit is dan ook de rode draad doorheen mijn coachings.

In mijn coachingsgesprekken wil ik jou namelijk leren connectie maken met je buikgevoel. Ik wil je de juiste handvaten en kennis aanreiken zodat jij – vol vertrouwen – terug controle krijgt over jouw gezondheid.

coach - gezondheid - holistisch

DE COACHING ERVARING

Stap 1: Tijdens een vrijblijvend intakegesprek (30 min) kijken we of er een match is. We bespreken jouw doelen en verwachtingen. Ik toets af of je vraag binnen mijn expertise ligt. (Deze stap is niet van toepassing als je een eenmalige consult aanvraagt.)

Stap 2: Vervolgens kies jij een formule die bij je past. Zie verder voor de opties.

Stap 3: Je kan kiezen voor online gesprekken (via Zoom) of face-to-face in Antwerpen/Borgerhout (adres). Het intakegesprek gaat wel altijd online door.

Coaching trajecten + details

Klaar om te ontdekken of gezondheidscoaching jouw ding is? Reserveer dan je gratis intakegesprek:

Ps: Je bent volledig vrij om achteraf al dan niet in te stappen, ik neem het niet persoonlijk ;)!

Breaktrhough sessie

€75

3 maanden

€110
per maand

6 maanden

€100
per maand

spot-workshop-gezondkokenvoordeweek-hanneloreosselaer (49)

Wat krijg je in ruil voor je geld?

In de eerste plaats het nodige duwtje in de rug om zelf vol vertrouwen een eet- en levensstijl te creëren die duurzaam is en bij jou past. Verder krijg je ook de kracht om – met kennis en strategieën op maat – te groeien. En tot slot krijg je er een liefdevolle coach bij, die 100% weet waarover ze het heeft.

Welke resultaten kan je verwachten?

 • Leer wat gezonde voeding betekent voor jou – met nadruk op darmgezondheid
 • Leer je lichaam bewegen op manier waar je blij van wordt
 • Leer vertragen en ruimte maken om te luisteren naar je buikgevoel
 • Leer stress een plaats geven met passende technieken
 • Kom tot rust en krijg hernieuwd vertrouwen in je lichaam

Enkele mooie woorden van coachees

Ben jij op zoek naar…

 • balans in gezondheid en leven?
 • leven vanuit bewustzijn en intuïtie?
 • minder leven vanuit je hoofd
 • concrete handvaten en tips om jouw lichaam + hoofd op de gezondst mogelijke manier ondersteunen?
 • ondersteuning + inspiratie in de keuken (en daarbuiten) omdat je bv. recent glutenvrij, zuivelvrij/vegan, suikervrij, vegetarisch … bent gaan eten?

Ben je bovendien open-minded en heb je interesse in een holistische aanpak – waar nadruk ligt op fysieke + emotionele gezondheid én inzichten uit Westerse wetenschap + Oosterse levenswijsheden?

Dan is gezondheidscoaching iets voor jou!

gezondheidscoach - voeding - holistisch

Twijfel je toch nog…

Want misschien denk je “ik weet wel wat ik moet doen om me beter te voelen”. Dan is dat ook zeker oké! Maar ik wil je toch op een liefdevolle manier vragen “waarom doe je het dan niet?”. Waar ben je bang voor? Ben je bang voor verandering? Bang om jezelf tegen te komen? Bang voor het onbekende? … Denk hier eens over na. En neem dan je tijd om een bewuste beslissing te nemen.

Ben je wél klaar om je gezondheid een serieuze boost te geven?

Reserveer dan hier je plaats voor een vrijblijvende (gratis) intake:


Stay in touch!

Toch niet overtuigd van 1-op-1 coaching, maar wél zeker dat je meer wilt doen voor je fysieke gezondheid en innerlijke rust? Dan vind je misschien je ding bij een van mijn workshops.

>>> bekijk workshop aanbod hier

Of maak deel uit van de Return The Flavour community, en schrijf je onderaan in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief. En volg me ook zeker op Instagram en Facebook. Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Wil je meer te weten komen over mij?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang een startersgids met holistische tips.

Gezonder eten en leven?
Op een Holistische manier?

Schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrief

En ontvang een gratis startersgids