Contact

Let's get in touch!

Let's connect!

Adres Return The Flavour

FAQ

WAAR VINDEN GESPREKKEN PLAATS ?

Gesprekken gaan online door (via Zoom), volledig vanuit het comfort van je eigen rustige omgeving. Handig want je hoeft je niet te verplaatsen, je kan zelfs in pyjama in beeld verschijnen – I don’t mind ;).

Verkies je toch om in persoon af te spreken? Dat kan! Je bent welkom bij mij thuis (Antwerpen-Borgerhout) of we spreken af voor koffie of thee in een gezellige koffiebar (drinks on me). Geef je voorkeur voor een gesprek in real life aan bij je intake

Wat is een holistische visie op gezondheid?

Holistisch wil zeggen dat alles met elkaar samenhangt. Op vlak van gezondheid betekent dit dat er naar de mens in zijn geheel wordt gekeken. Hierbij worden vaak vier pijlers onderscheiden: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Concreet wil dit zeggen dat zowel je eet- en levensstijl, maar ook je emotionele ingesteldheid, erfelijke en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt. Voorbeelden van deze verschillende factoren kan je begrijpen als wat op je bord ligt, lichaamsbeweging, stressmanagement, hoe je in relaties staat, je carrière, enzovoort. Kortom, gezondheid wordt niet uit één richting bekeken, maar door een 360° bril.

Hoe kan je weten of coaching voor jou is?

Jezelf op de eerste plaats zetten is eng, dat snap ik. Maar als je al even de drang voelt om meer energie en liefde in jezelf te investeren, dan is het tijd om te springen. Je bent het 100% waard (ook al vind je soms van niet)!

Twijfel je over de meerwaarde van een coach? Dat snap ik, het is geen makkelijke keuze. Zullen we anders eens praten? We kunnen je twijfels en interesses op vlak van gezondheid bespreken in een vrijblijvend gesprek. Je helpt hierbij niet enkel jezelf met nieuwe inzichten, maar je helpt mij ook groeien als coach. Het is dus een win-win! Ik kijk er al naar uit je te ontmoeten – plan hier een gesprek.

WAAROM DOEN WE EERST EEN KENNISMAKINGSGESPREK ?​​

Het doel van een eerste kennismaking is tweevoudig. Enerzijds kan jij zo bepalen of holistische coaching iets voor jou is en of je klaar bent om je gezondheid op de eerste plaats te zetten. Anderzijds zal ik als coach inschatten of jouw gezondheidsdoelen binnen mijn ervaringsdomein passen en of ik je dus zal kunnen helpen.

Kortom, we kijken of er een match is en bepalen of coaching een meerwaarde kan betekenen in jouw zoektocht. Je hebt niets te verliezen, enkel nieuwe perspectieven te winnen!

Geef ik voedingsadvies of schrijf ik supplementen/medicatie voor ?

Goede vraag! Neen, dit ligt niet binnen mijn domein. Het geven van voedingsadvies laat ik over aan getrainde diëtisten. Het voorschrijven van supplementen of medicatie laat ik over aan je huisarts of specialist. Dit neemt niet weg dat we samen verschillende pistes onderzoeken om te achterhalen wat het beste bij jouw unieke lichaam en situatie past.

Als holistisch gezondheidscoach ligt mijn focus op de relatie tussen jou, voeding en levensstijl, en hoe dit alles je gezondheid beïnvloedt. Ik bied ondersteuning en houd je verantwoordelijk voor de persoonlijke aanpassingen die je op weg helpen naar een beter welzijn. 

WAAR KOMT DE NAAM RETURN THE FLAVOUR (RTF) VANDAAN ?

De uitdrukking “return the favour” in het Engels betekent “een wederdienst bewijzen”. Toen RTF enkele jaren geleden nog enkel een receptenblog was die ik startte samen met mijn vriend Maxime, was het doel om koken voor personen met voedselintoleranties (zoals yours truly) aantrekkelijk en smaakvol te maken (vandaar “flavour” dat “smaak” in het Engels betekent). We vonden deze woordspeling leuk en goed passen bij onze missie.

Vandaag doe ik nog steeds hetzelfde, maar dan met een uitgebreid aanbod. Ik heb me bijgeschoold (en doe dit nog iedere dag) om als holistisch coach een meerwaarde te betekenen voor het welzijn van mijn coachees. Ik focus op meer dan alleen voeding. Ook slaap, bewegen, omgaan met stress, geluk in je job, relaties en hoe je in het leven staat behoren tot het repertoire van deze website.

Gezonder eten en leven?
Op een Holistische manier?

Schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrief

En ontvang een gratis startersgids